VIGTIG! ÆNDRING AF PRISER OG FORSIKRING VED TEGNING AF DMCU-LICENS FRA SÆSONEN 2024.
Hvis du ønsker at tegne DMCU licens med samme vilkår som i 2023, hvor licensen både omfattede medlemskab af DMCU og en kollektiv ulykkesforsikring, skal du være opmærksom på en prisstigning. Priser vil fremgå af 2024 reglementet og nederst i denne meddelelse.
Men bemærk at fra 2024 skal man aktivt tilvælge om man ønsker at være med i den kollektive ulykkesforsikring.
Såfremt du ønsker ikke at være med i DMCU’s kollektive ulykkesforsikring, gøres du udtrykkeligt opmærksom på, at private ulykkesforsikringer ikke dækker personskader i forbindelse med motocross, medmindre du har tegnet en særlig tillægsdækning, som dækker sportsgrenen motocross. 
Ved fravalg af DMCU’s kollektive ulykkesforsikring samtykker du til at være bekendt med risikoen ved ikke at være dækket af en ulykkesforsikring, som dækker personskader i forbindelse med motocross. 
Uanset om du ønsker at tilvælge eller fravælge tilbud om kollektiv ulykkesforsikring, opfordrer vi fortsat alle medlemmer til at tegne en privat ulykkesforsikring med tillægsdækning, hvor personskader i forbindelse med motocross dækkes. Dækning på den kollektive ulykkesforsikring kan ikke forventes at være bedre eller svarende til en privat tegnet ulykkesforsikring.
Licensgebyr 2024:
50 Auto, 65C, Pit Bike    (Licenstype A) Kr.    400,-
65 cc – 85 C/B:     (Licenstype  B) Kr.    575,-
C-Åben og opefter:     (Licenstype C) kr.    650,-
EM-licens:     (IMBA)         Kr.    500,-
Kollektiv ulykkesforsikring: kr.   600,-